Ajankohtaista‎ > ‎

Kodin ja koulu päivä 14.12, MOK-viikko ja joulukuun aikataulut

lähettänyt Admin Syväsenvaara 22.11.2017 klo 3.10

Tervehdys kaikille!

Nyt tulee paljon infoa juhlista ja aikatauluista. Kannattaa napata kuva ja laittaa itselle talteen. Joulukuussa on poikkeuksellisen paljon säpinää Suomi100-juhlien ansiosta.

MOK-työskentely 27.11-5.12. Kaikki koulumme oppilaat osallistuvat. MOK-viikko mennään aikataulullisesti normaalin työjärjestyksen mukaan. Eli ei muutoksia kuljetuksiin. Viikon aikana oppilaat valmistelevat esityksiä, koristelevat koulua ja tekevät ryhmätöitä teemaan liittyen. MOK-työskentelyn aiheena on Suomi100.

POIKKEUSAIKATAULUJA

4.12 alkaa lukkarin mukaan, loppuu kaikilla klo 13.10

5.12 itsenäisyyspäivän juhla oppilaille. Koulupäivän pituus klo 9-12. Pukeudutaan ajatuksella: parasta mahdollista päälle!

6.12 ke vapaa

7.12 alkaa lukkarin mukaan, loppuu kaikilla 13.10

8.12 alkaa lukkarin mukaan, loppuu kaikilla 12.00

TORSTAINA 14.12 KODIN JA KOULUN PÄIVÄ klo 14-17

Toivotaan runsasta osallistumista. Perinteistä joulujuhlaa ei tänä vuonna ole, joten tämä on hyvä ajankohta tavata opettajia ja käydä tutustumassa oppilaiden aikaansaannoksiin.

Ohjelmassa mm.

- arviointikeskusteluja (varataan opettajalta)

- Lucia-kulkue klo 16.

- esillä MOK-viikon tuotoksia (oppilaat osallistuvat esittelyyn)

- 5A-luokan pitämässä kahviossa tarjolla mm. glögiä ja leivonnaisia

- Perhepotretti-kuvauspiste. Mahdollisuus ottaa kaverikuva tai perhepotretti. Hinta 2e/kuva.

- Ilta jatkuu oppilaille suuunnatuissa pikkujouluissa klo 17.30-19.30. Sisäänpääsymaksu 2e. Juhlissa ongintaa ja muuta toimintaa...eli jonkín verran voi varata käteistä mukaan.

JOULUVIIKKO ma 18.12 - pe 22.12 : Muuten normaalisti, mutta perjantaina klo 9-12

Terveisin Syväsenvaaran koulun väki!!