Iltapäiväkerho

Aapakirkolla Syväsenvaaran koulun vieressä toimii koululaisten iltapäiväkerho

AAPAKIRKON ILTAPÄIVÄKERHON YHTEYSTIEDOT

Aapatie 6
aapakirkko.paikakerho(at)evl.fi

Iltapäiväkerhon tavoitteena on tukea kodin ja koulun kasvatustyötä sekä lapsen tunne-elämän kehitystä ja eettistä kasvua. Lisäksi sen tulee edistää lapsen hyvinvointia ja tasa-arvoisuutta yhteiskunnassa.

Seurakunnan iltapäiväkerhojen toiminta sisältää liikuntaa (sisä- ja ulkoliikuntaa), askartelua, musiikkia, kuvaamataidetta, lepoa, erilaisia seuraleikkejä jne. Iltapäiväkerhossa syödään yhdessä välipala, joka sisältyy kerhomaksuun. Iltapäivätoiminnassa olevat lapset ovat kaupungin vapaaehtoisen ryhmätapaturmavakuutuksen piirissä. Kerhomatkoista vastaavat lasten vanhemmat.

Iltapäivätoimintaa järjestetään lain edellyttämällä tavalla peruskoulun 1. ja 2. vuosiluokan oppilaille sekä erityisen tuen piirissä oleville 1.-3. luokkien oppilaille. Koulun itapäivätoiminta aloitetaan, mikäli siihen ilmoittautuu vähintään 7 lasta. Lapset otetaan toimintaan ilmoittautumisjärjestyksessä, joten paikkaa kannattaa hakea hakuajan puitteissa, vaikka sitä ei tarvittaisikaan heti elokuussa. Aloituspäivän voi määritellä hakemuksessa. Mikäli toimintapaikkaa ei pystytä tarjoamaan kaikille toimintaa hakeneille, on etusija toimintapaikkaan ensimmäisen vuosiluokan oppilailla. Seurakunta on yksi toimija Rovaniemen kaupungin järjestämässä iltapäivätoiminnassa.

Iltapäivätoimintaa järjestetään lukuvuoden koulupäivien aikana klo 11-17 välisenä aikana.

Päätöksen iltapäivätoimintaan ottamisesta tekee iltapäivätoiminnan koordinaattori. Päätös ja toimintapaikkaan syksyllä palautettava esitietolomake postitetaan perheille huhtikuun loppuun mennessä.

Lisätietoja: Iltapäivätoiminnan koordinaattori Mervi Pöykiöniemi, puh. 040 745 7095